Din handlekurv er tom

Liverpool vil glede seg over presset fra Salzburg-avgjøreren, si

28/11/2019

Jürgen Klopp beklaget Liverpools unnlatelse av å booke en Champions League-"ferie" i Salzburg neste måned, men insisterte på at hans europamestere ville trives med presset for å nå knockout-stadiene i Østerrike.   Dries Mertens og Napoli viser rivaler at Liverpool har sine feil  Les mer Liverpool trenger realistisk uavgjort fra det endelige gruppespillet i Østerrike for å nå knockout-stadiene etter å ha tatt et poeng fra Napolis besøk på Anfield onsdag. ..

Paul Dybala score Bruce å lede FC Lokomotiv Moskva i det siste U

23/10/2019

Juventus vant sin andre seier i UEFA Champions League-gruppespillet, og beseiret Lokomotiv Moskva 2-1 på Allianz Stadium i Torino, Italia.   Paulo Dybala var helten, og scoret utligningen i det 77. minutt og ga Juve ledelsen tre minutter senere.   Med syv poeng gjennom tre kamper forblir Juve nivå på poeng med gruppe D-lederne Atletico Madrid, som slo Bayer Leverkusen tidligere på dagen.   Utover sommeren var Dybala et konstant gjenstand for overfør..

Manchester United var kloke for å trekke kontakten på Paulo Dyba

07/08/2019

Da nyheten brøt søndag kveld om at Manchester United hadde bestemt seg for å avslutte forhandlingene for å signere Paulo Dybala, kastet den umiddelbart en god andel av fansen inn til en dyp fortvilelse.   Dette hadde vært den signeringen United fans hadde vært desperat etter å se skje i sommer; den som fulgte med en ekte dose spenning.   Den 25 år gamle Dybala, som har scoret 78 mål på sine fire sesonger på Juventus, er et ekte talent i verdensklasse, og k..

Buffon er enig i å bli med Juventus igjen

03/07/2019

Den tidligere italienske målvakten forlot Juve for PSG i fjor sommer etter å ha vunnet syv Serie A-titler på rad. Han flyttet til den franske hovedstaden i håp om å hjelpe dem med å vinne Champions League.   Men til tross for komfortabel vinnende Ligue 1, var det en underwhelming kampanje for pariserne, som mistet i Coupe de France-finalen og ble slått ut av Coupe de la Ligue på kvartfinalen.   Men lavpunktet for kampanjen for 41-åringen kom under Champions ..

Klopp søppelbiter rykter sammen med Juventus

29/05/2019

Juventus søker etter Massimiliano Allegris etterfølger og har kastet begjærende øyne på tysken når han forbereder seg til Champions League-finalen.   Jurgen Klopp sier at rapporter som knytter ham til Juventus, er "bullsh * t og insisterer på at han ikke har interesse for å forlate Liverpool.   Serie A-mesterene jakter på en ny sjef etter å ha skilt seg med Massimiliano Allegri.   Lazios Simone Inzaghi, Chelsea-lederen Maurizio Sarri og friager..

Manchester Citys fantastiske sesong kan fortsatt forlate fansen

30/04/2019

Manchester Citys 1-0-vinn på Burnley var ikke pen, men manager Pep Guardiola og hans spillere vil ikke bryr seg en bit fotballdrakter med trykk. Seieren betyr at med to kamper igjen i sesongen, styrer de sin skjebne i en av de engelske fotballens mest intense titteljakter. Det eneste er at den tittelen kanskje ikke er nok for klubbens fans.   For en time søndags spill så det ikke nødvendigvis ut som dette ville være tilfelle, skjønt. Etter å ha sendt forsyninger til Manche..

Messi dro ut av Barcelona-truppen for Huesca foran Man Utd-samme

13/04/2019

Ernesto Valverde har besluttet å legge ut en rekke høyprofilerte navn i helgen da klubben ser mot Champions League-sammenstøt tirsdag Barcelona-manager Ernesto Valverde har kalt en svekket 18-mannskamp for denne helgens La Liga-kamp mot Huesca.   Den katalanske klubben reiser til El Alcoraz på lørdag for å ta på Francisco's menn da de ser ut til å opprettholde sin 11-punkts gap på toppen av bordet over Atletico Madrid.   Valverde har besluttet å forlate..

Kan snubbed Riyad Mahrez Salvation Maiden Manchester City sesong

26/02/2019

Algerias superstjerne har ikke fått gni av grønt i åpningskampanjen med borgerne, men er det for sent å snu ting?   Å unngå langvarig skade, disiplinære grunner eller en bratt nedgang i form, spiller spillere som flytter klubber ledsaget av en astronomisk overføringsavgift, ofte med sine nye arbeidsgivere.   Spesielt når rytterne har måtte vente en lengre periode for å få sin mann, er det normalt å forvente at den nye rekrutteringen vil få konsistent sp..

Dembele vil være avgjørende for Barcelona

18/02/2019

Barcelona går tilbake til Champions League-handlingen på tirsdag, og Ousmane Dembele har uttalt seg om å bli et viktig medlem av laget på den store scenen. I løpet av midtuke kampen mot Lyon, gjorde franskmannen sin retur til startlinjen mot Real Valladolid . Med ubegrenset potensial kombinert med en massiv prislapp, forventer Barcelona-fans at ungdommen skal gjøre mer av en innflytelse, noe som Dembele selv har bestemt seg for å gjøre.   "Jeg var avgjørende i begynnelse..

Cristiano Ronaldo: Jeg fortalte Higuain om ikke å overdrive, han

13/11/2018

Cristiano Ronaldo scorer som Juventus cruise for å vinne over 10-mann AC Milan   Etter Juventus '2-0-vinner i AC Milan, snakket Cristiano Ronaldo til media om Gonzalo Higuains sending. Den portugisiske pakket opp seieren etterpå etter at Mario Mandzukic hadde åpnet scoring, mens ex-Juve fremover savnet en straff og senere ble sendt ut etter å ha blitt vist to gule kort i løpet av sekunder. "Jeg er veldig glad for meg selv og for laget," sa Ronaldo. "Å spille og slå Milan p..

Juventus midtbanespiller forklarer påvirkning av handlinger ette

02/11/2018

Juventus midtbanespiller Blaise Matudi har delt ut utrolig innsikt i mentalitetsendringen som Serie A-mesterne har fått fra Cristiano Ronaldo.   Ronaldo, 33, kom til Juve i off season med klubben som søker ambisjonen til endelig å avslutte sin Champions League tørke.   Til tross for hans fremvoksende alder, hadde Ronaldo en liga- og klubbrekordoverføring fra Real Madrid, da han forlot en arv som all-time rekordskytter med fire Champions League-titler i ni glitre..

Juventus jobber med ny kontrakt for rekordbryter Kean

17/10/2018

Den 18-årige kunne fortsatt sendes ut på utlån denne sesongen, men Serie A-mestere vil at han skal forplikte seg til en lengre avtale først.   Juventus er ute etter å knytte rekordbryte frontman Moise Kean til en ny avtale, forstår Goal.   Den 18-årige, som har skrevet om historikkbøkene siden å gjøre et eldre gjennombrudd i Torino, arbeider for tiden med en kontrakt frem til 2020.   Interessen for å lokke ham bort fra Serie A-mestere har blit..

Cristiano Ronaldo scorer på Udinese for å holde Juventus

07/10/2018

Cristiano Ronaldo hjalp Juventus opprettholde sin perfekte start på sesongen med et mål på Udinese i slutten av en uke, overskygget av gjenåpningen av en politiundersøkelse om et voldtatt anklagelse mot Portugal fremover.   Rodrigo Bentancur scoret åpneren da Juventus gjorde det 10 seier fra 10 konkurransedyktige kamper og flyttet til 24 poeng i Serie A, ni foran Napoli, som er vert for Sassuolo på søndag. Men Ronaldo - som nekter å voldte Kathryn Mayorga i Las Vegas i 2..

Jordan Pickford bryter om stillhet på Chelsea-rykter etter å ha

28/09/2018

Everton målvakt Jordan Pickford har insistert på at han var fullt forpliktet til klubben til tross for rykter som knytter ham til en sommerflyttning til Chelsea.   Den 24-årige så sitt rykte sveve av baksiden av sine VM-forestillinger for England hvor han spilte en innflytelsesrik rolle i lagets overraskelsesprogresjon til semifinalen.   Pickford, sammen med andre engelske internasjonale Jack Butland og Leicester Citys Kasper Schmeichel, ble alle ryktet for å v..

Manchester City har beste spillere i verden, sier Arteta

19/09/2018

MANCHESTER - Manchester City-assistentleder Mikel Arteta mener at Premier League-mesterene har de beste spillerne i verden, men at innehavere Real Madrid er favoritter for å vinne Champions League igjen denne sesongen.   Arteta, som vil lede City i sin Champions League-åpner mot Olympique Lyonnais på onsdag, fordi manager Pep Guardiola er suspendert, sa også at laget hans var bedre rustet til å utfordre for topp europeiske ærverdigheter denne sesongen.   "For m..

Stig opp for å gjenvinne krone fra dobbeltvinnere Chelsea

09/09/2018

Hvis det var på grunn av en tilfeldig quirk av fixturlisten kalt ut av en datamaskin, eller et sterkt individ med et skarpt øye for drama billige Chelsea Barn fotballdrakter, kunne det ikke være en bedre motstander for Manchester City å møte seg i sitt åpningsspill av Women's Super League sesong enn Chelsea.   De to førende klubbens sider i engelsk fotball vil starte kampanjen i hverandres selskap i dag. En gammel rivalisering gjenopptok så tidlig som mulig. fiendtlighete..

Real Madrid bryter forbi rekord mot Leganes

02/09/2018

Forandringen i stil på Real Madrid er ubestridelig, da Julen Lopetegui-laget nå har brutt klubbens samlede passerende rekord. Slik er omfanget av denne prestasjonen, gjorde Los Blancos 798 vellykkede passerer aganst Leganes, en prestasjon de aldri har oppnådd siden Opta begynte å samle data.   Bare en gang i Real Madrid-finalen mot Kashima - som gikk til ekstra tid - hadde Real Madrid prøvd flere passerer enn mot Leganes. En forbløffende 882 forsøk ble gjort mot den japans..

PSG avsluttes på en annen Brasil International

26/08/2018

Med Paris Saint-Germain allerede hjemme for fire førsteklasses Brasil-internasjonale, inkludert superstjernen Neymar, er de franske gigantene nær å signere enda en Selecao-stjerne.   Ifølge ESPN FC, er Ligue 1-siden jager Atletico Madrid venstreback Filipe Luis 'signatur Paris Saint-Germain 18/19 fotballdrakter med trykk.   Los Rojiblancos manager Diego Simeone fortalte nylig at klubben ikke vil selge fullbacken, selv om det også er hevdet at spilleren er opptat..

Manchester United-dyret planlegger å trekke seg fra landslaget

19/08/2018

Det belgiske laget spilte godt i det russiske verdensmesterskapet, fortid. Den europeiske røde djevelen hele veien til semifinalen, og til slutt vant tredjeplassen. Som lagets hovedsentral har også Lukaku's prestasjon blitt enstemmig bekreftet. Men nå har Lukaku begynt å planlegge å trekke seg fra landslaget.   Lukaku aksepterte et intervju med Business Insider og sa at han planlegger å trekke seg fra landslaget etter European Cup i 2020. Lukaku sa: "Jeg føler at etter Eur..

Chelsea dømmer offisielt stjernen for å leie La Liga

12/08/2018

La Liga Valencia annonserte gjennom den offisielle nettsiden at det vil bli lånt fra Chelsea for å bli belgisk angriper Bashuai, som skal spille for Bat Army neste sesong. Chelsea-tjenestemenn bekreftet også overføringen.   Bashu Yai kom til Chelsea fra Marseille i 2016 og scoret 19 mål i Chelsea i første halvdel av sesongen. På grunn av mangel på muligheter lånte han Dort fra begynnelsen av året og innledet et utbrudd. Han spilte 14 ganger i ulike konkurranser. Til 9 m..

Thibaut Courtois kunne forlate Chelsea de kommende dagene, innrø

06/08/2018

Chelsea-lederen, Maurizio Sarri, har foreslått at han er åpen for å la Thibaut Courtois forlate Stamford Bridge denne uken hvis målvakten ber om å forlate.   Courtois agent, Christophe Henrotay, har sagt at spilleren ønsker å flytte til Real Madrid for å være nærmere sin datter, som bor i Spania. Men Sarri sier at belgisk, som kommer tilbake mandag fra ettermesterskapet, må forklare sine ambisjoner personlig før Chelsea vurderer å akseptere et bud på ham.  ..

Juventus fra Barcelona tok en gutt som ødela Messi's rekord

31/07/2018

Juventus bekreftet ankomst og signering av en profesjonell kontrakt med den 16 år gamle spanjolen Pablo Moreno, som som et medlem av Barcelona i barnekategorier scoret mer enn 200 mål, og overgikk de rekordmessige prestasjonene til Lionel Messi.   I en alder av 10 år var han medlem av Barcelona i Granada, og ble raskt en av perlene til La Masia Youth School. I forrige sesong scoret Moreno 27 i en utrolig 72 mål! I fem sesonger scoret han mer enn 200 mål.   Imidl..

Russland, Fotball VM og stigende homofobi

18/06/2018

Følg Al Jazeeras dekning av VM 2018 her.   England fotballfan Di Cunningham var litt bekymret for å reise til Russland for VM 2018.   Det har vært bekymringer blant rettighetsgruppene om oppgangen i homofobi og sikkerheten til homofile fans i den sosialt konservative europeiske nasjonen.   Homoseksualitet, som ble klassifisert som en psykisk sykdom i Russland fram til 1999, er et kontroversielt problem i en nasjon som ikke anerkjenner samme sex ektesk..

Robben og Ribéry har bare to rettferdige alternativer

05/04/2018

Dette er to av de tøffeste og mest sensitive personellbestemmelsene for ledelsen til FC Bayern. På Säbener Straße må de svare på spørsmålene: Skal Arjen Robben få en kontrakt med oss? Og skal vi gå inn i den nye sesongen med Franck Ribéry?   I begge tilfeller må svaret være ja! Selv om Ribéry blir 35 på lørdag, og Robben er allerede 34. Selv om begge har et stort ego og også kan være en byrde for den nye treneren. Selv om klubben ville spare mye penger på lønn..

SITE MAP
 • klubber 2019-20
 • klubber Barn 2019-20
 • Landslag 2018
 • Landslag Barn 2018
 • Dame 2019-20
 • klubber 2018-19
 • klubber Barn 2018-19
 • Dame 2018-19
 • klubber 2017-18
 • klubber Barn 2017-18
 • Dame 2017-18