Din handlekurv er tom

Thibaut Courtois kunne forlate Chelsea de kommende dagene, innrø

06/08/2018 0
Chelsea-lederen, Maurizio Sarri, har foreslått at han er åpen for å la Thibaut Courtois forlate Stamford Bridge denne uken hvis målvakten ber om å forlate.
 
Courtois agent, Christophe Henrotay, har sagt at spilleren ønsker å flytte til Real Madrid for å være nærmere sin datter, som bor i Spania. Men Sarri sier at belgisk, som kommer tilbake mandag fra ettermesterskapet, må forklare sine ambisjoner personlig før Chelsea vurderer å akseptere et bud på ham.
 
"Jeg er ikke interessert i agenten," sa Sarri. "Jeg vil høre Courtois. Hvis Courtois i morgen sier til meg det samme [som agenten], så må jeg selvfølgelig snakke med min spiller. Fordi jeg bare vil ha spillere med svært høy grad av motivasjon. "
 
Den andre betingelsen om Courtois å bli overlevert er at Chelsea får en erstatning før overføringsfristen på torsdag. Siden han ble utnevnt som Antonio Conte etterfølger i Stamford Bridge i sommer, har Sarri ennå ikke jobbet med Courtois og fem andre spillere gitt utvidede pauser etter VM, inkludert Eden Hazard og N'Golo Kanté. Den italienske sa at det var en av grunnene til at laget hans var forsvarlig slått 2-0 av Manchester City i Community Shield.
 
Chelsea så svakt og dårlig, og Sarri sa at han helst ville fortsette å jobbe med dem på treningsbanen enn å spille vennlig mot Lyon på tirsdag. Han sa at han ikke visste hvor lenge det ville ta ham å legge inn sin stil. "Så det er veldig vanskelig. Det avhenger av meg og det avhenger av spillerne. Noen ganger [på andre klubber] har arbeidet vært veldig lenge, noen ganger ikke. "
 
Pep Guardiola roste sine spillere for sin prestasjon - som beskriver Bernado Silvas skjerm, spesielt som "et mesterverk". Han hilste også den 18 år gamle midtbanespilleren Phil Foden, som han sa, har nå blitt et fullverdig medlem av første lag som bare har gjort sin senior debut i november.