Din handlekurv er tom

Stig opp for å gjenvinne krone fra dobbeltvinnere Chelsea

09/09/2018 0
Hvis det var på grunn av en tilfeldig quirk av fixturlisten kalt ut av en datamaskin, eller et sterkt individ med et skarpt øye for drama billige Chelsea Barn fotballdrakter, kunne det ikke være en bedre motstander for Manchester City å møte seg i sitt åpningsspill av Women's Super League sesong enn Chelsea.
 
De to førende klubbens sider i engelsk fotball vil starte kampanjen i hverandres selskap i dag. En gammel rivalisering gjenopptok så tidlig som mulig. fiendtligheter gjenopptas, skudd sparket.
 
Det vil ikke avgjøre hvor WSL sølvtøyet går denne sesongen, men det vil gi en tidlig indikasjon på hvem som holder overhånden; om Chelsea, siste sesongens liga og cup-dobbeltspillere, virkelig har sluttet Citys epoke med dominans, eller om Nick Cushings side er i stand til å gjenvinne sin plass som pakkeledere.
 
City vant dobbel i 2016, Chelsea gjorde i fjor sesongen, på slutten av den samme kampanjen der begge nådde semifinaler i Champions League for første gang, City tapte til eventuelle vinnere Lyon, mens Emma Hayes 'Chelsea ble banket ut av Wolfsburg.
 
"Dette er spillene du vil ha," sa Cushing, den 33 årige som er i sitt femte år som City-sjef.
 
"Vi må spille alle to ganger, men du kan ikke nekte at kampene mot Chelsea, kampen mot Arsenal, kampene mot Barcelona, ​​de er de du involverer i dette for, og denne turen ned til London, er det en første mulighet til å virkelig stempler vår myndighet på ligaen.
 
"Jeg tror ikke det faktum at Chelsea vant dobbelt i sesongen er ekstra motivasjon for oss. Motivasjonen for oss er å huske hvor nær vi kom i fjor, uten å vinne noe. Vi avsluttet andre i ligaen, vi nådde semifinalen til FA Cup og Champions League, så vel som finalen i League Cup, og vi vant ikke noen av dem.
 
"Når du er på en klubb som Manchester City, må du alltid strebe for fremgang.
 
"Du kan ikke alltid vinne - men vi ønsker å bli mer vellykket denne sesongen enn vi var i fjor.
 
"Det var ikke en fullstendig fiasko, men vi følte absolutt at vi trengte å forbedre på noen få områder, og det er det vi prøver å implementere denne sesongen. Vi var konkurransedyktige i fjor, men vi må avslutte sesongen så sterkt som vi starter. "
 
Selv om Chelsea igjen vil være deres viktigste rivaler, sammen med Arsenal, Cushing mistenker landskapet endrer seg og at ting skal bli enda tøffere.