Din handlekurv er tom

Ser frem til å spille i Premier League-spillet

10/12/2017 0
Wilshire kom tilbake til Arsenal denne sesongen, fikk ikke mye sjanse for at hans fremtoninger i den engelske Premier League noen muligheter, men i dette tilfellet Wilshire fortsatt optimistisk om deres fremtid.
 
Wilshire, etter å ha returnert til Arsenal denne sesongen, har de fleste av hans sjanser til å vinne i UEFA-cupen, Wilshere spilte bare fire ganger i ligaen, spilte en total tid på bare 65 minutter. Men likevel, Wilhelm hard trening etter skadeutvinningen, venter på Wenger å gi ham en sjanse. Kanskje Wilshers innsats berørte Wenger, Wenger gjorde det klart på en pressekonferanse mot Southampton at Wilshire har god helse og har blitt gjenstand for hva professorer må vurdere når man velger en oppstilling.
 
For sin nåværende situasjon uttrykte Wilhelm også sitt ønske om å spille: "Jeg vil ikke bare spille nå, jeg har alltid hatt et høyt ønske om å delta. Jeg har snakket med treneren, jeg viste ham ønsket jeg ønsket å debutere i Engelsk Premier League, men jeg vil respektere laget når staten er god, selv om vi mistet i forrige uke, men før lagets tilstand har vært bra, slår nederlagene til lagkameratene mine på Arsenal mange gode spillere, og alt jeg kan gjøre er å bevise mine evner på retten når muligheten kommer. "
 
Selv om ikke mye sjanse, har Wilshire fortsatt tillit til seg selv: "Jeg tror jeg er god nok, jeg spilte med den nasjonale lagkameratene i en alder av 16 år. Hvis jeg ikke tror på meg selv, hvem tror meg? Nå hva jeg kan gjør tror på meg selv, og hvis jeg har sjanse til å spille, vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe laget. Hvis muligheten kommer i helgen, er jeg klar. "
 
Wilshire uttrykte også sin vilje til å gå tilbake til landslaget: "Jeg vil spille for landet, selv om jeg lenge har vært borte fra landslaget. Nasjonal trener synes ikke å gjenkjenne meg, han sa at jeg må spiller Premier League nå tror jeg dette er rettferdig, og dette er hva jeg skal gjøre. Jeg spilte bra denne sesongen i UEFA Cup, og hvis dette ikke var nok, måtte jeg bevise meg selv i Premier League. Litt før, Jeg vil ikke komme inn på listen med Si Geit, så jeg vil strebe etter å spille Arsenal Premiership match, og deretter gå inn i landslaget.
 
Wilshire vil kontrakt med Arsenal neste sommer, men Arsenal-fans vil at Wilshire skal bli. Wilshire sa: "Noen ganger når jeg er hjemme, vil jeg tenke, hva skjer neste? Kontrakten min er bare 6 måneder, og jeg har vært i stand til å føle seg siden 16 fans, jeg er veldig spent hver gang mine fans roper navn, og nå vil jeg være i stand til å komme tilbake til retten før heller enn senere for å hjelpe laget med å returnere fansens støtte.