Din handlekurv er tom

Personvern

Det er viktig for oss å beskytte personvernet ditt. Denne policyen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og avslører den personlige informasjonen du kan gi når du bruker dette nettstedet. Det er alltid ditt valg om du skal gi personlig informasjon gjennom nettstedet. Eventuelle personlige opplysninger du oppgir vil bli behandlet med forsiktighet, og underlagt denne policyen, vil ikke bli brukt eller avslørt på måter du ikke har samtykket til. Du kan også ekskludere visse bruksområder og opplysninger om din personlige informasjon, som forklart i denne retningslinjene.

Ditt samtykke

1. Ved å bruke nettstedet, signerer du ditt samtykke til vår samling, bruk og utlevering av dine personlige opplysninger i samsvar med denne policyen.

INFORMASJON AUTOMATISKT SAMLET

2. Ikke-identifiserbar informasjon - Som mange andre nettsteder samler webområdet automatisk visse ikke-identifiserbare opplysninger om brukere av webområdet, for eksempel Internett-protokollen (IP-adressen) til datamaskinen din, Internett-leverandørens IP-adresse, Datoen og klokkeslettet du får tilgang til nettstedet, Internett-adressen til webområdet som du koblet direkte til nettstedet, operativsystemet du bruker, delene av nettstedet du besøker, leser nettsidene og bilder Sett og innholdet du laster ned fra nettstedet. Denne ikke-identifiserbare informasjonen brukes til bruk av nettstedet og systemadministrasjon og for å forbedre nettstedet. Vi kan også bruke ikke-identifiserbar informasjon for å starte interaktive, real-time diskusjoner med brukere. Din ikke-identifiserbare informasjon kan bli gitt til andre og permanent arkivert for fremtidig bruk.

3. Informasjonskapsler - Nettstedet bruker informasjonskapsler, en teknologi som installerer en liten mengde informasjon på en brukers datamaskin for å tillate at nettstedet kan gjenkjenne fremtidige besøk ved hjelp av den aktuelle datamaskinen. Informasjonskapsler forbedrer brukervennligheten og bruken av nettstedet. For eksempel er informasjonen som er gitt via informasjonskapsler, brukt til å gjenkjenne deg som en tidligere bruker av nettstedet, slik at du ikke trenger å legge inn dine personlige opplysninger hver gang, tilby personlig websideinnhold og informasjon for din bruk, spore aktiviteten din på Nettstedet for å svare på dine behov, og på annen måte legge til rette for ditt nettstedopplevelse. Du kan velge å avslå informasjonskapsler hvis nettleseren tillater det, men dette kan påvirke bruken av nettstedet ditt og din evne til å få tilgang til bestemte funksjoner på nettstedet eller delta i transaksjoner via nettstedet.

4. Sporingsinformasjon - Vi kan bruke ikke-personlig informasjon til å opprette samlede sporingsinformasjonrapporter om nettstedets brukerdemografi, trafikkmønstre og kjøp, og deretter gi disse rapportene til annonsører og andre. Ingen av sporingsinformasjonen i rapportene kan kobles til identitetene eller annen personlig informasjon fra enkelte brukere. Fotballfanatikere kan også knytte sporingsinformasjon med personlig informasjon frivillig tilveiebrakt av brukerne på nettstedet. Når en slik lenke er opprettet, blir all koblet informasjon behandlet som personlig informasjon og vil bli brukt og kunngjort i samsvar med denne policyen.


PERSONLIG INFORMASJON DU SPECIFIKT LEVERER


5. Din personlige informasjon - Under bruken av nettstedet ditt, kan du bli bedt om å frivillig gi visse personlige opplysninger, for eksempel navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer eller kredittkortinformasjon. Denne informasjonen brukes til å gjøre kommunikasjon med deg lettere og for å hjelpe deg å søke om tilgang til bestemte spesielle funksjoner på nettstedet eller gjennomføringstransaksjoner. Det er alltid ditt valg om du skal oppgi personlig informasjon, dessverre, uten å gi den forespurte informasjonen, vil enkelte webområdefunksjoner ikke være tilgjengelige, og du vil ikke kunne foreta transaksjoner via nettstedet.

6. Bruk av dine personlige opplysninger - Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å kontakte og svare til deg, svare på dine henvendelser, behandle transaksjoner og betalinger, og for å lette og forbedre bruken av nettstedet.
Vi kan utvikle en konfidensiell kundeprofil for deg, som vil bli brukt til å gi den aller beste tjenesten til deg.

7. E-post fra oss - Vi kan fra tid til annen sende e-post eller annen kommunikasjon som inneholder informasjon om oss eller andre saker som vi tror vil interessere deg. Når som helst, kan du be oss om å slutte å sende deg e-post og annen informasjon ved å kontakte Kontakt ossVi respekterer ditt privatliv og ikke selger, leier eller misbruker kundens e-postliste. I tillegg vil hver e-post som sendes av oss, fortelle deg hvordan du avviser flere e-postmeldinger.

8. Children's Online Policy - Vi er forpliktet til å bevare nettbasert personvern for alle våre besøkende på nettstedet, inkludert barn. I samsvar med Children's Online Privacy Protection Act, samler vi ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Vi selger produkter beregnet for kjøp av voksne. Hvis du kjøper på vårt nettsted, representerer du at du er en voksen. Hvis du er barn under 13 år, må du be din foreldre eller foresatte for å hjelpe deg med å bruke nettstedet.

9. Opplysninger om dine personlige opplysninger - Vi kan avsløre din personlige informasjon under følgende omstendigheter:

(I) Opplysning til tjenesteleverandører - For å behandle transaksjoner må vi avsløre noen av dine personlige opplysninger til bestemte tjenesteleverandører, for eksempel kredittkortutsteder, tredjeparts kredittverifikasjonsfirma, produktbehandler, leveringstjeneste, Og TeamFanShop, Inc. Før personlig informasjon blir avslørt, vil tjenesteleverandøren være enig med oss ​​for å beskytte personvernet til dine personlige opplysninger på en måte som er i overensstemmelse med denne policyen. Hvis du ikke ønsker at vi skal gi dine personlige opplysninger til disse tjenesteleverandørene, kan du ikke bruke nettstedet til transaksjoner.

(Ii) Opplysning til Affiliates - Vi kan gi begrenset personlig informasjon til våre tilknyttede selskaper. Før personlig informasjon blir avslørt, vil mottakerorganisasjonen være enig med oss ​​for å beskytte personvernet til dine personlige opplysninger på en måte som er i samsvar med denne policyen. Mottakerorganisasjoner kan bruke dine personlige opplysninger til å gi deg e-post eller annen informasjon om deres produkter og tjenester og andre forhold.

(Iii) Rettshåndhevelse og juridisk avsløring - Vi kan avsløre dine personlige opplysninger til en statlig institusjon som har hevdet sin lovlige myndighet til å skaffe seg informasjonen eller hvor vi har rimelig grunn til å tro at informasjonen kan være nyttig i undersøkelsen av ulovlig aktivitet, eller Å overholde en stævning eller garanti eller en ordre fra en domstol, en person eller en myndighet med jurisdiksjon til å tvinge fram produksjon av informasjon, eller å overholde rettsregler om produksjon av opptegnelser og opplysninger, eller til vår juridiske rådgiver.


10. Få tilgang til dine personlige opplysninger - Du kan be om tilgang til dine personlige opplysninger og opplysninger om vår samling, bruk og utlevering av denne informasjonen, ved å kontakte Kontakt oss. Med forbehold om visse unntak foreskrevet i loven, får du rimelig tilgang til dine personlige opplysninger , Rett til å utfordre nøyaktigheten og fullstendigheten av informasjonen og evnen til å få den endret som er hensiktsmessig. Du kan hjelpe oss med å opprettholde nøyaktigheten av dine opplysninger ved å varsle oss om eventuelle endringer i din personlige informasjon.

ANDRE SAKER

11. Konkurranser og kampanjer - Hvis konkurranser eller kampanjer blir gjort tilgjengelig via nettstedet, kan de gjeldende konkurranse- eller kampanjereglene inneholde regler om innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon. I den utstrekning disse spesifikke regler er i strid med denne politikken, erstatter konkurransebestemmelsene denne policyen, med hensyn til personlig informasjon samlet i forbindelse med konkurransen eller forfremmelsen.

12. Andre nettsteder - Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder eller Internett-ressurser. Når du klikker på en av disse koblingene, kontakter du et annet webområde eller en Internett-ressurs. Vi har intet ansvar eller ansvar for eller kontroll over de andre nettstedene eller ressursene, eller deres innsamling, bruk og utlevering av dine personlige opplysninger.

13. Tidligere brukere - Hvis du slutter å bruke nettstedet, eller din tillatelse til å bruke webområdet er opphørt, kan vi fortsette å bruke og avsløre dine personlige opplysninger i samsvar med denne policyen, som endret fra tid til annen. Men hvis du vil at vi skal slutte å sende deg uønsket e-post og annen informasjon, vennligst gi oss beskjed på Kontakt oss

14. Politikkendringer - For å imøtekomme endringer på nettstedet, endring av teknologi og juridisk utvikling, har vi eget skjønn til å endre denne policyen fra tid til annen uten forvarsel eller ansvar for deg eller noen annen person. Nye versjoner av denne policyen vil bli lagt ut her. Vår samling, bruk og offentliggjøring av dine personlige opplysninger vil bli styrt av versjonen av denne policyen på den tiden. Derfor, når du bruker nettstedet, bør du sjekke datoen for denne policyen, og gjennomgå eventuelle endringer siden den siste versjonen.

SITE MAP
  • klubber 2018-19
  • klubber Barn 2018-19
  • Landslag 2018
  • Landslag Barn 2018
  • Dame 2018-19
  • klubber 2017-18
  • klubber Barn 2017-18
  • Dame 2017-18