Din handlekurv er tom

Paul Dybala score Bruce å lede FC Lokomotiv Moskva i det siste U

23/10/2019 0
Juventus vant sin andre seier i UEFA Champions League-gruppespillet, og beseiret Lokomotiv Moskva 2-1 på Allianz Stadium i Torino, Italia.
 
Paulo Dybala var helten, og scoret utligningen i det 77. minutt og ga Juve ledelsen tre minutter senere.
 
Med syv poeng gjennom tre kamper forblir Juve nivå på poeng med gruppe D-lederne Atletico Madrid, som slo Bayer Leverkusen tidligere på dagen.
 
Utover sommeren var Dybala et konstant gjenstand for overføringsspekulasjoner da Juventus så ut til å kaste litt lønn. Forslag til trekk til Manchester United og Tottenham Hotspur falt begge gjennom, og tvang ham til å gjøre det beste ut av en vanskelig situasjon.
 
Ikke tilfeldig har den 25 år gamle argentinske stjernen hatt en litt treg start på sesongen, scoret ett mål og hakket en assist gjennom seks Serie A-opptredener så langt.
 
I oppbyggingen til tirsdagens kamp gjorde Juve-manager Maurizio Sarri det klart at troppen hans måtte respektere Lokomotiv, som er på nivå med Zenit St. Petersburg for første i den russiske Premier League.
 
"Fellen spiller mot et lag som har en flott sesong," sa Sarri til journalister, per Football Italia. "De har satt seg i en god posisjon i Champions League, og det betyr at dette laget er bedre enn hva alle forventet. Vi må ha stor respekt for dem og være veldig rolige på 90 minutter. Det vil være vanskelig."
 
Den vurderingen viste seg nok litt for sant for Sarris smak i første omgang.