Din handlekurv er tom

PSG avsluttes på en annen Brasil International

26/08/2018 0
Med Paris Saint-Germain allerede hjemme for fire førsteklasses Brasil-internasjonale, inkludert superstjernen Neymar, er de franske gigantene nær å signere enda en Selecao-stjerne.
 
Ifølge ESPN FC, er Ligue 1-siden jager Atletico Madrid venstreback Filipe Luis 'signatur Paris Saint-Germain 18/19 fotballdrakter med trykk.
 
Los Rojiblancos manager Diego Simeone fortalte nylig at klubben ikke vil selge fullbacken, selv om det også er hevdet at spilleren er opptatt av å flytte til Frankrike.
 
Den 33-åringen har angivelig gjort sitt ønske om å bli med på PSG, klar til Atletico, som siden har vært knyttet til Chelsea-venstresiden Marcos Alonso.
 
Luis ble med i Atletico fra Deportivo La Coruna i 2010, og har siden bare tilbrakt en sesong bort fra klubben. Han signerte til Chelsea i juli 2014, men rejoined den spanske siden et år senere.
 
Forsvareren har etablert seg som en av de beste venstrebackene i verden, og er også en fullstendig internasjonal. Han ville bli med sammen med kollegaene Neymar, Thiago Silva, Marquinhos og Dani Alves, hvis han signerer til PSG.
 
Den ex-Blues mannen har representert Selecao i 35 tilfeller så langt, og spilte 460 spill i sin senior klubben karriere.