Din handlekurv er tom

Messi dro ut av Barcelona-truppen for Huesca foran Man Utd-samme

13/04/2019 0
Ernesto Valverde har besluttet å legge ut en rekke høyprofilerte navn i helgen da klubben ser mot Champions League-sammenstøt tirsdag
Barcelona-manager Ernesto Valverde har kalt en svekket 18-mannskamp for denne helgens La Liga-kamp mot Huesca.
 
Den katalanske klubben reiser til El Alcoraz på lørdag for å ta på Francisco's menn da de ser ut til å opprettholde sin 11-punkts gap på toppen av bordet over Atletico Madrid.
 
Valverde har besluttet å forlate Lionel Messi og Sergio Busquets hjemme i Barcelona for å hvile opp før Champions League-kampen mot Manchester United på tirsdag.
 
Ivan Rakitic er også fraværende fra truppen med feber, mens Sergio Roberto vil gå glipp av også på grunn av et muskelproblem i hans venstre ben.
 
Ved å legge til det, Luis Suarez og Gerard Pique er også satt til å savne sammenstøt mot Huesca som de er begge suspendert.
 
Barcelona holder for tiden en slank 1-0 samlet ledelse over de røde djevlene i Champions League etter deres kvartfinale første bein møte på onsdag.
 
Det er derfor Valverde har valgt å forlate sine stjernespillere hjemme for å sikre at de er fullt egnet og klar til å fullføre jobben mot Ole Gunnar Solskjaer menn neste uke.
 
Premier League-klubben dro av en berømt comeback-seier over Paris Saint-Germain i forrige runde av konkurransen, og Valverde er forsiktig med trusselen de stiller hjemmefra.
 
Imidlertid er det fortsatt noen stjernenavn til stede i Barcelona-laget for å møte Huesca med likeså Ousmane Dembele og Philippe Coutinho begge inkludert.
 
Markør nr. 1 Marc-Andre ter Stegen er også i truget til tross for å spille hver La Liga-fixtur denne sesongen over Jasper Cillessen, men han kunne fortsatt være benched til fordel for Nederlandsk internasjonal.
 
Riqui Puig er inkludert da den 19-årige fortsatt ser etter sin første start i en Barca-skjorte etterpå fra sin 35-minutters cameo i Copa del Rey tidligere denne sesongen som en erstatning.
 
Det er også plass til andre hotspot Moussa Wague som også ser etter debuten til Camp Nou-klubben etter på 17 utstillinger for B-laget denne sesongen.