Din handlekurv er tom

Manchester United var kloke for å trekke kontakten på Paulo Dyba

07/08/2019 0
Da nyheten brøt søndag kveld om at Manchester United hadde bestemt seg for å avslutte forhandlingene for å signere Paulo Dybala, kastet den umiddelbart en god andel av fansen inn til en dyp fortvilelse.
 
Dette hadde vært den signeringen United fans hadde vært desperat etter å se skje i sommer; den som fulgte med en ekte dose spenning.
 
Den 25 år gamle Dybala, som har scoret 78 mål på sine fire sesonger på Juventus, er et ekte talent i verdensklasse, og kunne ha takket Old Trafford.
 
Han hadde ikke vært en spiller som United aktivt forfulgte, men da Juventus foreslo at de ville være forberedt på å bytte ham for Romelu Lukaku, og begge ble verdsatt til rundt 80 millioner pund, var de interesserte i å lære mer.
 
Først virket det som en reell sjanse for at en avtale skulle skje, og at United kunne avlaste den uønskede belgiske spissen for Dybala
 
United vet at de fremdeles mangler ekte kreativitet i den siste tredjedelen av banen, og den argentinske spillmakeren ville ha vært en klargjøringsløsning.
 
Men i løpet av forhandlingene begynte United å føle seg urolig i den tiden de tok og kravene spilleren og hans entourage stilte.
 
Det er rapportert at Dybala var på jakt etter en ukentlig lønn på rundt £ 350 000, noe som ville gjort ham til Uniteds nest høyest betalte spiller, mens agenten hans også var ute etter et gebyr på rundt £ 13,7 millioner.
 
Å betale så ublu lønn garanterer ikke suksess, ettersom Alexis Sanchez, som anslås å tjene rundt 500 000 pund i uken, har vist seg med 5 mål fra 45 kamper siden han kom fra Arsenal for halvannet år siden.
 
Totalt sett fikk United det tydelige inntrykket Dybala var ikke altfor opptatt av å bli med, men klar over at han ikke lenger var ønsket på Juventus, var han villig til å gjøre et trekk under lidelse, spesielt hvis lønnskravene hans kunne oppfylles.
 
Å være sadlet med en uinteressert superstjerne brakte for mange dårlige minner tilbake til United om deres opplevelse med Angel Di Maria.
 
I 2014, til tross for at han nettopp har hjulpet Real Madrid med å vinne Champions League, solgte den spanske klubben argentineren til United for 59,7 millioner pund.
 
Til å begynne med så Di Maria et fantastisk kjøp, et flisete mål ved at Leicester City var et tidlig høydepunkt, men så snart høsten falt ned så han ut til å trekke seg tilbake og spilte som en som aldri hadde ønsket å være på Old Trafford.
 
Etter en eneste sesong ble den upopulære Di Maria solgt videre med tap til Paris Saint-Germain av et arrete og skuffet United.