Din handlekurv er tom

Manchester United-dyret planlegger å trekke seg fra landslaget

19/08/2018 0
Det belgiske laget spilte godt i det russiske verdensmesterskapet, fortid. Den europeiske røde djevelen hele veien til semifinalen, og til slutt vant tredjeplassen. Som lagets hovedsentral har også Lukaku's prestasjon blitt enstemmig bekreftet. Men nå har Lukaku begynt å planlegge å trekke seg fra landslaget.
 
Lukaku aksepterte et intervju med Business Insider og sa at han planlegger å trekke seg fra landslaget etter European Cup i 2020. Lukaku sa: "Jeg føler at etter European Cup, vil jeg stoppe. For oss, hver konkurranse Minimumsstandarden er for å komme til semifinalen, og gå videre på dette grunnlaget. Jeg er nå 25 år gammel og har ikke nådd min topp. Jeg vil konkurrere med unge fordi de vil ta min posisjon nå, jeg vil ikke taper til dem. Men etter to år blir tider deres. "
 
Lukakus bemerkninger er fortsatt ganske overraskende. Det skal bemerkes at selv etter to år er Lukaku bare 27 år gammel. Det er fortsatt gullalderen til fotballspillere. Det er åpenbart veldig overraskende at laget har trukket seg tilbake fra landslaget så tidlig. Men for Manchester United er dette åpenbart en god ting. Uten presset av nasjonale lagarrangementer kan spillerne få mer hviletid billige Manchester United 18/19 fotballdrakter, og det er mer gunstig å utvide sin karriere.