Din handlekurv er tom

Liverpool vil glede seg over presset fra Salzburg-avgjøreren, si

28/11/2019 0
Jürgen Klopp beklaget Liverpools unnlatelse av å booke en Champions League-"ferie" i Salzburg neste måned, men insisterte på at hans europamestere ville trives med presset for å nå knockout-stadiene i Østerrike.
 
Dries Mertens og Napoli viser rivaler at Liverpool har sine feil
 Les mer
Liverpool trenger realistisk uavgjort fra det endelige gruppespillet i Østerrike for å nå knockout-stadiene etter å ha tatt et poeng fra Napolis besøk på Anfield onsdag. Seier mot Carlo Ancelottis side ville ha sikret kvalifisering med et spill til overs og lettet byrden for Klopps stamgjester i løpet av en krevende desember på ni kamper i fire konkurranser. Fabinho, Liverpools innflytelsesrike midtbanespiller, kan være ute av aksjon i flere kamper etter å ha fått en ankelskade i uavgjort fra 1 til 1.
 
"Jeg vil ikke si at vi trenger det [presset på det endelige spillet], men vi hadde det alltid," sa Klopp. “Jeg er fire år i - fortell meg når det var lett? I fjor måtte vi vinne hjemme 1-0 mot Napoli. Jeg kan ikke huske et større trykkspill enn det. Virkelig vanskelig, og vi gjorde det. Nå må vi til Salzburg. I dette øyeblikket er spillet over, og problemet mitt er at Fabinho er skadet og Brighton, ikke Salzburg.
 
“Men jeg vet hvordan mennesker er; folk ønsket at vi kunne fullføre gruppen i kveld og lage et slags feriekamp i Salzburg. Det er situasjonen - hvis vi har ambisjoner i Champions League, må vi vise det i Salzburg. Inntil da må vi vise ambisjonene våre i Premier League. ”
 
Klopp la til: "Det var tydelig at vi ønsket å fullføre det i kveld. Vi visste lenge før kampen at det ville bli vanskelig mot Napoli. Det var vanskelig i fjor, det er alltid vanskelig. De er en god side. ”
 
Fabinho forlot Anfield med venstre fot i en beskyttende bagasje, fordi han kunne være ute i flere uker med skade på ankelen. Brasil-midtbanespilleren vil bli vurdert i løpet av de neste 48 timene.
 
Klopp sa om skaden: “Jeg vet ikke [omfanget]. Han har smerter, så det er ikke bra. Han kunne ikke fortsette, og han er en veldig vanskelig en. Jeg vil ikke si hva jeg forventer, for jeg håper at det ikke er så alvorlig, men vi får vite mer, kanskje i morgen, kanskje dagen etter. Vi får se."