Din handlekurv er tom

Klopp søppelbiter rykter sammen med Juventus

29/05/2019 0
Juventus søker etter Massimiliano Allegris etterfølger og har kastet begjærende øyne på tysken når han forbereder seg til Champions League-finalen.
 
Jurgen Klopp sier at rapporter som knytter ham til Juventus, er "bullsh * t og insisterer på at han ikke har interesse for å forlate Liverpool.
 
Serie A-mesterene jakter på en ny sjef etter å ha skilt seg med Massimiliano Allegri.
 
Lazios Simone Inzaghi, Chelsea-lederen Maurizio Sarri og friageren Antonio Conte er blant navnene som har blitt nevnt i forbindelse med rollen.
 
Bianconeri-styret mener at Klopp og Manchester City-lederen Pep Guardiola er ideelle - om enn mindre realistiske - alternativer, men tyskeren fjernet all tvil om hans fremtid som han fokuserer på denne helga Champions League-finalen.
 
"Selvfølgelig er det en liga jeg liker, Italia er et vakkert land, men disse ryktene om at jeg kommer til Juventus er tull," fortalte Klopp Sky Sport Italia.
 
"Det er ingenting sant, jeg kommer ikke til å forlate Liverpool.
 
"Jeg kjenner Serie A veldig bra, jeg følger det og jeg liker det, men jeg skal bli i Liverpool."
 
Liverpool vil håpe å bli kronet europeiske mestere for sjette gang da de møter Premier League-rivaler Tottenham på Wanda Metropolitano på lørdag.
 
Den tyske keeper gjorde et passord som gjorde det mulig for Karim Benzema å gi Real ledelsen kort tid etter halv time i Kiev, før han tillot en lang rekkevidde streik fra Gareth Bale til å falle gjennom hendene for å pakke opp seier for de spanske gigantene.
 
De røde ser ut til å overvinne skuffelsen om å gå glipp av Premier League-tittelen til Manchester City på den siste dagen av sesongen.
 
Liverpool slo Wolves til slutt på 97 poeng - en rekord for en runner-up i den engelske toppflyten - men klarte ikke å overta City som var 4-1 vinnere unna Brighton.