Din handlekurv er tom

Juventus midtbanespiller forklarer påvirkning av handlinger ette

02/11/2018 0
Juventus midtbanespiller Blaise Matudi har delt ut utrolig innsikt i mentalitetsendringen som Serie A-mesterne har fått fra Cristiano Ronaldo.
 
Ronaldo, 33, kom til Juve i off season med klubben som søker ambisjonen til endelig å avslutte sin Champions League tørke.
 
Til tross for hans fremvoksende alder, hadde Ronaldo en liga- og klubbrekordoverføring fra Real Madrid, da han forlot en arv som all-time rekordskytter med fire Champions League-titler i ni glitrende år.
 
Mens det var forbehold om hans potensielle innflytelse fra seksjoner i media, med påstand om at han er utenfor hans topp - har Matuidi kastet lys inn i den rene beslutningen om fem-tiden Ballon d'Or-vinner - som har smittet sin stjernebesatte .
 
"Ronaldo gjør laget godt, og han føler deg sterkere. Han lar laget spille bedre med ballen, og han er leder," fortalte han RMC. "Vi kom tilbake fra Manchester med fly, og vi var veldig sliten.
 
"Neste morgen fant jeg ham på treningsstudioet, og han fortalte meg at han måtte fortsette å jobbe billige Juventus 18/19 fotballdrakter. Han er 33 år gammel, men han er virkelig et eksempel."
 
Ronaldo har scoret syv mål og registrert fem assists i ti league-spill siden han sluttet seg til de italienske gevinstene i en rapportert £ 105-overføring fra Los Blancos.