Din handlekurv er tom

Juventus jobber med ny kontrakt for rekordbryter Kean

17/10/2018 0
Den 18-årige kunne fortsatt sendes ut på utlån denne sesongen, men Serie A-mestere vil at han skal forplikte seg til en lengre avtale først.
 
Juventus er ute etter å knytte rekordbryte frontman Moise Kean til en ny avtale, forstår Goal.
 
Den 18-årige, som har skrevet om historikkbøkene siden å gjøre et eldre gjennombrudd i Torino, arbeider for tiden med en kontrakt frem til 2020.
 
Interessen for å lokke ham bort fra Serie A-mestere har blitt vist, med La Liga-outfit Leganes og Ligue 1 tungvekter Marseille har gjort tilnærminger over sommeren.
 
Juve er ivrige etter å sikre at de forblir de som skal dra nytte av Keans store potensial, men planlegger å legge til friske vilkår.
 
Det kan være at en annen lånebryter er sanksjonert for ungdommen når en avtale er avtalt, med 2017-18-kampanjen blitt brukt med Verona.
 
Da flyttingen ble gjort, hadde Kean allerede blitt den første spilleren som ble født i det 21. århundre for å lage debut i en av Europas topp fem divisjoner.
Juve ga ham sin bue som en 16 år gammel i november 2016.
 
Han har siden blitt den første spilleren som ble født i 2000-årene for å få et Champions League-spill og den første som scoret i en elite-liga - har nettlet mot Bologna på den siste dagen i 2016-17-kampanjen.
 
Mer rekordbrøt ble oppnådd i sin siste tur - igjen knyttet til fødselsdagen hans - da Kean åpnet sin målkonto for Italias U21-side i en 2-0-seier over Tunisia. Han har også tatt på en annen europeisk utflukt for Juve dette sesong, i et møte med Young Boys, og anses av Massimiliano Allegri å være et nyttig alternativ for nåtid og fremtid.
 
Bianconeri er fornøyd med fremdriften som blir gjort i sin utvikling og føler at oppadgående kurve kan opprettholdes med et lengre opphold i Torino.
 
Arbeide sammen med Cristiano Ronaldo i trening forventes å presentere Kean med muligheten til å lære av og etterligne noen av de fineste artisterne i virksomheten.
 
Han kan møte voldsom konkurranse om angrepet av kaier på Allianz Stadium, men Vercelli-innføderen holdes i høyeste grad av Juve, og de vil gjøre alt de kan for å sikre at kontraktsforlengelsesforhandlinger kommer til en positiv konklusjon.