Din handlekurv er tom

Jordan Pickford bryter om stillhet på Chelsea-rykter etter å ha

28/09/2018 0
Everton målvakt Jordan Pickford har insistert på at han var fullt forpliktet til klubben til tross for rykter som knytter ham til en sommerflyttning til Chelsea.
 
Den 24-årige så sitt rykte sveve av baksiden av sine VM-forestillinger for England hvor han spilte en innflytelsesrik rolle i lagets overraskelsesprogresjon til semifinalen.
 
Pickford, sammen med andre engelske internasjonale Jack Butland og Leicester Citys Kasper Schmeichel, ble alle ryktet for å være på Chelseas liste som potensielle Thibaut Courtois-erstatninger.
 
Courtois avslag på å signere en ny kontrakt banet vei for et trekk til Real Madrid i august, og han ble raskt erstattet til Chelsea av Kepa Arrizabalaga som ble med i en £ 71m-avtale fra Athletic Club.
 
Denne uken signerte Pickford en ny seks-årig avtale på Goodison Park, og han mener at han vil stoppe videre spekulasjoner rundt hans fremtid.
 
"Du ser det hele på Twitter eller Sky Sports, vet du hva jeg mener?" Pickford sa etter at kontrakten hans var blitt annonsert.
 
«Jeg lar ikke det påvirke mine forestillinger. Jeg knuffet bare og visste at jeg hadde en kontrakt med Everton. Når som helst tenkte jeg ikke noe annet.
 
Jeg jobbet hardt da jeg var borte med England, og selv med den nye sjefen som kom inn, handlet det om England på den tiden. Jeg kom tilbake hit, og det handlet om å komme tilbake til jobb med Everton. '
 
"Det har vært en virvelvind i et år og et stort sprang for meg," sa han. "Jeg tror bare å få denne kontrakten signert, kan bare legge den til sengs og få fremgangen for meg selv til å bli bedre.
 
Jeg tror det er et flott skritt for klubben og en fin retning å være på vei. Hvis jeg ikke var her, så har jeg kanskje ikke vært med England på VM. Jeg tror å få dette trekket har forbedret meg massivt. '
 
Everton ser ut til å være et arbeid i gang under Marco Silva som bare har vunnet en av sine seks Premier League-kamper denne sesongen, og defensivt ser de ut til å være sårbare.
 
Selv om Pickford har gjort 17 lagre i Premier League, har han innrømmet i alle seks kampene sine, og la i totalt 11 mål.
 
Silva har ikke blitt hjulpet av det faktum at sommeren signeringer Bernard, Yerry Mina og Andre Gomes har vært ute av stand til å spille, mens Richarlison i form var bannlyst for tre kamper etter en sending mot Bournemouth.
 
Chelsea har imidlertid gjort en god start på sesongen etter å ha vunnet fem og trukket en av sine seks ligakamp med Kepa og holdt tre rene ark.