Din handlekurv er tom

Dembele vil være avgjørende for Barcelona

18/02/2019 0
Barcelona går tilbake til Champions League-handlingen på tirsdag, og Ousmane Dembele har uttalt seg om å bli et viktig medlem av laget på den store scenen. I løpet av midtuke kampen mot Lyon, gjorde franskmannen sin retur til startlinjen mot Real Valladolid . Med ubegrenset potensial kombinert med en massiv prislapp, forventer Barcelona-fans at ungdommen skal gjøre mer av en innflytelse, noe som Dembele selv har bestemt seg for å gjøre.
 
"Jeg var avgjørende i begynnelsen av sesongen, og jeg hadde en fase med å sitte på benken i november, men det er normalt fordi vi hele tiden har vanskelige tider," fortalte han klubbens offisielle media. Jeg har tro på meg selv, og jeg skal forsøke å fortsette å gjøre det jeg kjenner best og være avgjørende for laget. "Det er viktig å score på viktige øyeblikk som jeg er en striker, og jeg må være avgjørende når laget er på deres beste øyeblikk. "Vi må fokusere på våre mål, vi vil vinne titler, vinne Champions League og også LaLiga Santander, selvfølgelig." VM-vinner roste også hans lags europeiske motstandere, og understreket Lyons styrker. "Det er et lag med veldig gode spillere, og det er veldig vanskelig å vinne der, som de viste denne sesongen - ved å slå Manchester City og Paris Saint-Germain, fortsatte han. "Vi må være veldig fokuserte og ikke tro at det kommer til å bli enkelt. "Med Samuel Umtiti snakker vi noen ganger om Lyon, og han forteller meg at vi må være ve Kjør forsiktig fordi de er et flott lag. "
 
Fekir er deres beste spiller, men det er andre spillere som har mange kvaliteter, og vi må holde øye med alle. "Jeg ser mye på Ligue 1-spill, og jeg har falt sammen med noen spillere i landslaget, som Fekir, Mendy og Moussa Dembele, og de er farlige på banen. "Til slutt snakket han om hans siste skade og Barcelonas krevende tidsplan i de kommende ukene." Jeg føler meg bedre, da jeg klarte å spille 15 minutter mot Athletic Club og jeg kommer tilbake til mitt nivå, litt etter litt, "sa han." Skaden kom da jeg følte meg veldig bra, jeg var avgjørende, og jeg gjorde en god jobb i løpet av spill, men det er fotball. "
 
I januar måned hadde vi Copa del Rey og LaLiga Santander-kamper i Spania, så det er mye tretthet, akkurat som i februar kommer Champions League, og vi må leve opp til det. "