Din handlekurv er tom

DC United veier utspill for Juventus-spiss Gonzalo Higuain

22/05/2020 0
Det kan snart være et tilfelle av brødre gjenforent i D.C. United via en blockbuster-avtale.
 
Steven Goff fra The Washington Post rapporterte onsdag at de svarte og røde undersøker å bringe Juventus og den argentinske spissen Gonzalo Higuain til klubben. Dette vil koble superstjernen med sin eldre bror, Federico Higuain, som signerte med D.C. i mars i fjor som spiller og spillerutviklingscoach etter å ha tilbrakt åtte sesonger med Columbus Crew.
 
Goff redegjorde for at slike sysler fortsatt er i de tidlige stadiene, så Higuains potensielle flytting til Audi Field virker ikke overhengende. Det er også den overhengende konteksten til COVID-19-pandemien, som vil ha betydning for det globale overføringsmarkedet og inntektsstrømmene.
 
Higuain, 32, er for tiden under kontrakt med Juventus til og med juni 2021, så ethvert trekk før det vil kreve et overføringsgebyr eller at Serie A kraftverk var villig til å gjensidig dele måter. Skulle den komme sammen, ville det ligne da D.C. gjorde en sprut i 2018 for å skaffe seg den engelske superstjernen Wayne Rooney før åpningen av deres fotballspesifikke stadion.
 
Nr. 9 har for øyeblikket 63 mål og 16 assist på 139 kamper for Juventus, med tidligere stopp på Real Madrid, Napoli, AC Milan, Chelsea og River Plate. På den internasjonale scenen rangerer Higuain sjette i mål for hele tiden for Argentina med 31 mål i 75 opptredener.
 
I midten av april dukket også koblinger mellom Higuain og LA Galaxy opp på grunn av forbindelser med hovedtrener Guillermo Barros Schelotto. Andre superstjerner har vært knyttet til D.C. det siste året, hvor midtbanespillerne Mesut Ozil og Luka Modric begge dukker opp som muligheter.