Din handlekurv er tom

Cristiano Ronaldo scorer på Udinese for å holde Juventus

07/10/2018 0
Cristiano Ronaldo hjalp Juventus opprettholde sin perfekte start på sesongen med et mål på Udinese i slutten av en uke, overskygget av gjenåpningen av en politiundersøkelse om et voldtatt anklagelse mot Portugal fremover.
 
Rodrigo Bentancur scoret åpneren da Juventus gjorde det 10 seier fra 10 konkurransedyktige kamper og flyttet til 24 poeng i Serie A, ni foran Napoli, som er vert for Sassuolo på søndag. Men Ronaldo - som nekter å voldte Kathryn Mayorga i Las Vegas i 2009 - var oppmerksomhet i sitt første spill siden politiet i Amerika svarte på påstandene i det tyske magasinet Der Spiegel. Den portugisiske forwardens mål sikret en 2-0 seier.
 
Uruguay midtbanespiller Bentancurs mål var hans første siden han ble med i Juventus i begynnelsen av forrige sesong, mens Ronaldo tok sin stemme til fire siden han ble flyttet fra Real Madrid.
 
"Fra et teknisk synspunkt var dette en av våre beste kamper, skape mye og gi bort veldig lite," sa Juventus-treneren, Massimiliano Allegri. "Det er første gang denne sesongen vi har gått to kamper uten å innrømme et mål, og det er positivt. I dag passerte vi ballen veldig bra [og] raskere. "
 
Juve dominerte åpningshalvåret og brøt igjennom i det 33. minutt med en kontring da Bentancur satte João Cancelo vekk på høyre side og ledet i Portugal fullbacks kryss.
 
Fire minutter senere vant Mario Mandzukic en løs ball i straffesparken og spiste ballen opp for Ronaldo for å brenne en giftig kjøretur forbi Simone Scuffet.
 
Antonin Barak slo posten til Udinese, og Kevin Lasagna hadde et skudd som ble ryddet av linjen hver side av halvtid, men ellers fortsatte Juventus å dominere. Federico Bernardeschi og Ronaldo ble nektet ytterligere mål av Scuffet, som også tippet en Cancelo-skudd på tverrstangen.