Din handlekurv er tom

Buffon er enig i å bli med Juventus igjen

03/07/2019 0
Den tidligere italienske målvakten forlot Juve for PSG i fjor sommer etter å ha vunnet syv Serie A-titler på rad. Han flyttet til den franske hovedstaden i håp om å hjelpe dem med å vinne Champions League.
 
Men til tross for komfortabel vinnende Ligue 1, var det en underwhelming kampanje for pariserne, som mistet i Coupe de France-finalen og ble slått ut av Coupe de la Ligue på kvartfinalen.
 
Men lavpunktet for kampanjen for 41-åringen kom under Champions League runde-16-kampen mot Manchester United, hvor PSG, etter å ha vunnet 2-0 på Old Trafford, mistet 3-1 hjemme - med Buffon er skyld i et av målene - å krasje ut ved første utfallsposisjon for den tredje påfølgende sesongen.
 
Klubben annonserte at han dro etter 12 måneder, etter å ha tilbrakt sesongen som deler startpunktet med France International Alphonse Areola og PSG, er i samtaler med AC Milan over et trekk for Gianluigi Donnarumma som erstatning for Buffon.
 
På Juventus forventes Buffon å komme tilbake til Wojciech Szczesny, med Mattia Perin sannsynlig å forlate.
 
Buffon første gang signert for Bianconeri fra Parma i 2001 og ble 17 år og vunnet Serie A-tittelen ved 11 anledninger - selv om to ble senere tatt bort etter Calciopoli-skandalen.
 
I sine siste fire årstider, vant han ligaen og cupen dobbelt i hver, men tapte to Champions League-finaler i tre sesonger fra 2015-2017, da Europas fremste konkurranse fortsatte å unnslippe Buffon. Han var også en tapende finalist med Juve i 2003.
 
En kilde har fortalt ESPN FC som rapporterer at Buffon vil bli direktør hos Juve når hans 12 måneders kontrakt utløper, er for tidlig.