Din handlekurv er tom

Amatørlaget sitater VM var faktisk øl

16/01/2018 0
Schweinsteiger, 2014 Brasil VM mester, er for tiden arbeidsledig. Hans kontrakt med MLS-teamet Chicago Flame utløper 1. januar, og teamet har ikke fornyet sin kontrakt ennå. En tysk amatør liga lag som tar sikte på muligheten, ønsker å bruke Eiendom + øl som forhandlingsbrikke for å bli med griser.
 
Den tyske Bundesliga klubben, heter Bunnerhare, har ikke råd til å betale millioner av euro i året for griser, og de har et stykke av fast eiendom med en rekke deilige lokale øl. Jeg vet ikke om for reklameformål, en talsmann for Burnhaeh inviterte smågris på sosiale nettverk, i tillegg til å nevne: Schweinsteiger og hans kone Ivanovic, og andre Et barn, ganske populært i denne tyske byen.
 
Talsmannen understreket også attraktiviteten av å bo i byen, og fokusert på Schweinsteiger introduserte lokal spesialitet øl, og kombinasjonen av øl + sjokolade, Bayern ungdom opplæring griser har alltid vært på øl en soft spot, er tysk amatør lagets retorikk med den har en karismatisk stjerne for å bli med dette er ikke umulig - fotballverdenen er ingenting umulig. "
 
"Mange av spillerne her er dine fans, og de lengter etter det samme spillet med deg. Etter trening og konkurranse kan du velge dine favoritter fra de 20 ølene vi spesialiserer seg på. Hvis dette ikke tilfredsstiller deg, er fremtiden hos Vi ' ll nevne vår stadion etter pensjonering med tabu. "Dette amatør klubb sies å være oppriktig nok, men det kan bare være ønsketenkning fordi Chicago flammen har allerede sagt" svært nær "til fornyelse av Nøff, som er å si, smågrisene "ingen velsignelse" for å smake disse vinene ...